Vinduespudsning

Privatkunder

Er du træt af og gøre det selv, eller trænger den gamle til og blive skiftet ud? Lad RensDjurs stå for dine vinduer, ude som inde.

Vi kan tilbyde både traditionel vinduespolering med indsæbning eller med mobilt vaskeanlæg. Vaskeanlæg kan spare stigearbejdet væk, idet operatøren står på jorden og kan nå vinduer i op til 13 meters højde. Vaskeanlægget er miljøvenligt, og der bruges det såkaldte osmosevand vand renset for kalk, jern og saltforbindelser.

Det giver rene vinduer og vinduesrammer og uden striber. Vi kommer gerne forbi og giver et helt uforpligtende tilbud.

Du kan tilmelde dig en abonnement ordning, 4 – 8 – 12 ugers interval. Har du særlige ønsker, så tøv ikke med og send forespørgsel.

Vi kører her

​Vi rammer det meste imellem Risskov – Randers – Grenå, men du er ALTID velkommen til og spørge om et tilbud og om vi kommer forbi dig.

SMS service

Alle vores kunder kan gratis få en sms dagen inden vi køre ud på ruten, så ved I altid hvornår vi kommer og har tid til at evt. bestille en indvendig vinduespudsning.

Erhvervskunder

Som virksomhed er det vigtigt at have en ren god skinnende facade, da det repræsenterer virksomheden udadtil. Om det er èt vindue, eller det er mange, så giver det et andet indtryk når tingerne skinner. Vi har den rette løsning til lige præcis dit behov, højt som lavt, stort som småt.

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende og seriøst tilbud der er tilpasset din virksomheds behov ned til mindste detalje. Hos os får du ingen ubehagelige overraskelser.

Vi kan tilbyde både traditionel vinduespolering med indsæbning eller med mobilt vaskeanlæg. Vaskeanlæg kan spare stigearbejdet væk, idet operatøren står på jorden og kan nå vinduer i op til 10 meters højde. Vaskeanlægget er miljøvenligt, og der bruges det såkaldte osmosevand vand renset for kalk, jern og saltforbindelser.

Det giver rene vinduer og vinduesrammer og uden striber.

Det er muligt at benytte dig af servicefradrag, for at læse mere ​klik her.

Ønsker du et godt tilbud?

Udfyld formularen her og så vender vi retur med et tilbud på din opgave, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billede:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

facebook Følg med på Facebook

En flot score fra vores kunder

Klik ​her for at læse alle anmeldelser.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

RensDjurs

Nødagervej 74, 8560 Kolind

Klik her for rutevejledning

CVR: 41367210

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 36 96 36

E-mail: info@rensdjurs.dk

facebook Mød os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.