Professionel og effektivt facaderensning tilbydes

RensDjurs klarer din facaderensning hurtig og nemt

Er din facade blevet inficeret af mos og alger, og har du problemer med selv at komme det til livs? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos RensDjurs har vi stor erfaring med facaderensning, og vi hjælper dig gerne med, at få dine skjoldede fliser pæne og flotte igen.

Du finder RensDjurs i Kolind, og vi hjælper både privat- og erhvervskunder fra bl.a. Randers, Djursland og omegn med facaderensning. I 2022 blev vi kåret til årets algebehandler, så hvis du mangler professionel hjælp til din facaderensning, så tøv endelig ikke med at kontakte os

Facaderens med fokus på miljøet

Når vi udfører en facaderensning, udfører vi altid tre forskellige steps. Vi starter med en algebehandling, hvorefter vi renser og rengør facaden med en professionelt højtryksspuler. Til sidst afslutter vi med en imprægnering af facaden. En imprægnering gør at din facade bliver mere modstandsdygtig over skidt og snavs, og derfor mindskes risikoen for at nye alger opstår. Vi tilbyder desuden også Vinduespudsning & rensning af fliser.

Vi benytter os udelukkende af miljøgodkendte og effektive produkter. Dette sikrer dig et resultatet i højeste kvalitet, og ikke mindst en facade som vil fremstå pæn lang tid ud i fremtiden. Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde, så vores kunder bliver fuldt tilfredse med resultatet. 

Hvad koster det så?

Minimums pris

1.500 kr.

Hør mere om facaderensning her

Har du nogle spørgsmål til facaderensning, eller ønsker du at høre mere om, hvad vi hos RensDjurs kan tilbyde? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sender meget gerne en af vores ansatte ud og besigtige din opgave, hvorefter vi kan beregne et uforpligtende tilbud og en pris på facaderensning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du et godt tilbud?

Udfyld formularen her og så vender vi retur med et tilbud på din opgave, så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft billede:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

facebook Følg med på Facebook

En flot score fra vores kunder

Klik ​her for at læse alle anmeldelser.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

RensDjurs

Nødagervej 74, 8560 Kolind

Klik her for rutevejledning

CVR: 41367210

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 36 96 36

E-mail: info@rensdjurs.dk

facebook Mød os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.