Solcellevask

Flere leverandører mener at solcellerne renser sig selv når det regner, det har dog tydeligt vist sig ikke at holde stik. Det er derfor vigtigt som solcelle ejer at holde godt øje med panelerne om de er helt rene eller ej? Der skal kun få gram skidt til at sænke effekten betydeligt!

Rensning af solceller bør foretages regelmæssigt. En rensning af solcelleanlægget kan forøge ydeevnen med op til 30 procent!

For at yde den bedst kvalitet, har vi rentvandsanlæg med renset vand. Desuden fjerner anlægget kalk, jern, kobber, klorin og andre stoffer som er enten skadelige eller urene for solpanelerne. Det gør det muligt for os altid at rengøre med rent vand, som ikke efterlader striber.

Med rentvandsanlægget benytter vi bløde børster så man ikke ridser panelerne og giver os mulighed for at rengøre dine solpaneler fra jorden og uden at kravle rundt på taget og lave eventuelle skader.
Det er korrekt at regnvandet vil skylle noget snavs væk, men indgroet snavs bliver siddende og almindelig luftforurening betyder at regnvandet kommer med friske partikler der lægger sig på panelernes overflade og gror fast.

Det er muligt at benytte dig af servicefradrag, for at læse mere klik her

Antal panelerPris før fradragPris efter fradrag (ca.)
1-10249,-184,-
11-20349,-258,-
21-30449,-332,-
31-40549,-406,-
40+Ring for tilbudRing for tilbud

* Priserne er vejledende og kan variere efter opgavens omfang.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os