Kontakt os i dag​

Beregn din pris
​på fliserens

Beregn din pris
​på algebehandling​

I øjenhøjde med vores kunder

Få en ren overflade

Vi lægger stor vægt på en god og løsningsorienteret dialog

VINDUESVASK VED PROFESSIONEL OG ERFAREN VINDUESPUDSER

LAD RENSDJURS KLARE PUDSNINGEN AF DINE VINDUER

Trænger dine vinduer til en grundig vinduesvask og pudsning, og leder du i den forbindelse efter en professionel og dygtig vinduespudser, som kan få dine vinduer til at skinne igen? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtig sted.

Hos RensDjurs har vi mange års erfaring med vinduesvask- og pudsning, og vores vinduespudser har gennem tiden pudset mange vinduer for både privat- og erhvervskunder i bl.a. Kolind, Randers og på Djursland.

FÅ SKINNENDE RENE VINDUER UDEN STRIBER MED VORES VINDUESVASK

Hos RensDjurs udfører vi traditionel vinduespudsning med indsæbning, men også vinduesvask med et mobilt vaskeanlæg. Ved brug at et vaskeanlæg, kan stigearbejdet spares væk, da vinduespudseren kan klare arbejdet nede fra jorden.

Når vi udfører vinduesvask, har vi naturligvis også miljøet i tankerne. Vores vaskeanlæg er miljøvenligt, og vi benytter os udelukkende af osmosevand, som er vand der er renset for alt kalk, jern og diverse saltforbindelser.

Vores vinduespudser har mange års erfaring med pudsning af vinduer, hvilket sikrer dig skinnende rene vinduer og karme helt uden striber og pletter. Vi vægter glade og tilfredse kunder højt, og derfor kvalitetssikrer vi også altid vores arbejde.

KONTAKT DIN NYE ​VINDUESPUDSER HER

Har du nogle spørgsmål til vores vinduespudser, eller vil du gerne vil høre mere om, hvad vi hos RensDjurs kan tilbyde? Så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål. Giv os også meget gerne et kald, hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud og pris på pudsning af dine vinduer.

Vi glæder os til at høre fra dig!

facebook Følg med på Facebook

En flot score fra vores kunder

Klik ​her for at læse alle anmeldelser.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

RensDjurs

Nødagervej 74, 8560 Kolind

Klik her for rutevejledning

CVR: 41367210

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 36 96 36

E-mail: info@rensdjurs.dk

facebook Mød os på Facebook

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.